8 امین دوره مسابقات کیوکوشین کاراته جهانی در سال 2003
تعداد:1DVD
هر 4 سال یک بار مبارزانی از سراسر دنیا در ژآپن گرد هم می آیند تا با بهترین ها به رقابت بپردازند. در این مسابقات هیچ دسته وزنی، نژادی یا قاره ای وجود ندارد. تنها قدرت و تلاش است که موجب تفاوت در این مسابقات می شود. گاهی تفاوت های وزن، قد و مهارت های تکنیکی توسط مبارزان با استفاده از اصل "Akiramenai" ژاپنی که به معنی "هیچ وقت تسلیم نشو " جبران می شود. این مسابقات دیدنی موجب می شود که حرفه ای ها به آن روی بیاورند.حدود 500 شرکت کننده از کشور های مختلف برای تصاحب مقام و افتخار قهرمانی در این مسابقات شرکت می کنند.
مسابقات جهانی امتحان نهایی برای سنجش مهارت و استقامت است، که در آن مبارزه با حداقل 8 نفر و شکستن 10 تخته چوبی در 3 روز مسابقه با یکدیگر ترکیب شده اند. برای 3 بار اول 8 مبارزه برتر تقریبا همیشه ژاپنی بودند، که تلاشی برای اطمینان از قابلیت آنها حاصل نمی شد. از دوره 4 ام به بعد بود که مبارزانی از استرالیا و اروپا شروع به شرکت در این مسابقات کردند و باعث شدند که رقابت قهرمانی بسیار جدی شود به صورتی که اروپایی ها تنها در حاشیه به آکی یوشی ماتسویی در فینال دور 4 ام باختند.
مسابقات همیشه بر اساس روش ناک اوت انجام می شوند که در آن مبارز بیشتر مسابقات را به دلیل باخت در یک مسابقه از دست می دهد. هیچ رده بندی وزنی یا اندازه ای وجود ندارد به این معنی که یک مبارز با قد 1.5 متر می تواند با مبارزی با قد 2 متر مبارزه کند! تیم داوری برای هر مسابقه شامل 4 داور کناری و داور وسط می باشد. زمانی که یک مبارز توسط رقیب خود به شدت مورد حمله قرار گیرد مبارزه سریعا متوقف می شود. در غیر این صورت 1 راند 3 دقیقه ای مبارزه انجام می شود تا داورها برنده را مشخص کنند. زمانی که برنده مشخص نشود در یک راند 2 دقیقه ای دیگر مسابقه ادامه پیدا می کند تا داوران بر اساس وزن و نتایج تمشیواری برنده را اعلام کنند. به عنوان یک قانون هر مبارزه باید بتواند قبل ادامه و شرکت در مبارزه بعدی یک تخته یا لایه هایی از سفال را با دست بشکند.
استفاده از پد و لوازم حفاظتی بغیر از بانداژ یا محافظ کشاله ران با تجویز دکترهای حاضر، در این مسابقات ممنوع است. بر اساس قانون مسابقات هیچ تکنیک ضربه دست به قسمت های بالای شانه ها مجاز نمی باشد، به عنوان مثال ضربه به قسمت گردن یا صورت غیر مجاز است. همچنین ضربه به کشاله ران نیز ممنوع است و هر ضربه از این نوع موجب امتیاز منفی برای شخص خاطی می باشد. ضربه و پرتاب کردن سر و هل دادن نیز ممنوع است. جدای از این محدودیت ها هر تکنیک قابل اجرایی اجازه داده می شود.
سه روز آخر این مسابقات در روزهای شنبه تا دوشنبه برابر با 1تا 3 نوامبر سال 2003 برگزار شد.
یک روز قبل از مسابقات سمینار داوری و سپس دیدار مجمع شامل روسا از سرار جهان برگزار شد. در این دوره 240 مبارز از سراسر دنیا شرکت کردند و نتایج به صورت زیر رقم خورد؛ هیتوشی کیاما از ژاپن قهرمانی را بدست آورد و نفرات اول تا 8 ام به صورت زیر بوده است.
1- هیتوشی کیاما (Hitoshi Kiyama) از ژاپن
2- سرجی پله خانف (Sergey Plekhanov) از روسیه
3- اورتون تکسیرا (Ewerton Teixeira) از برزیل
4- گلوبه فیتوزا (Glaube Feitosa) از برزیل
5- لچی قوربانو (Lechi Kurbanov) از روسیه
6- یاسوهیکو کیمورا (Yasuhiko Kimura) از ژاپن
7- سرجی اوسیپوو (Sergey Osipov) از روسیه
8- هیرویوکی کیداچی (Hiroyuki Kidachi) از ژاپن
نظرات کاربران