کسی که به تنهایی حدود 18 ماه را در کوهستان های سرد و خشن به تمرینات سخت روحی و جسمی اختصاص دهد، با گاوهای نر وحشی درگیر شود و به کل دنیا مسافرت کند و کسانی را که ادعای قوی بودن دارند را به مبارزه طلبیده و شکست شان دهد. شنیدن این داستان همچون یک اسطوره افسانه ای باستانی می باشد. از آن اسطوره هایی که فقط در افسانه ها می توان او را پیدا کرد. البته به این شرط که استاد بزرگ ”ماساتاتسو اویاما“ را نشناسید. ولی مگر امکان دارد که شما رزمی کار باشید و این بزرگ مرد دنیای هنرهای رزمی را نشناسید؟
استاد اویاما برای اینکه سبک جدیدش را به دنیا معرفی کند شروع به مسافرت به کشورهای دیگر کرد و کشتی گیران و مبارزان حرفه ای را به مبارزه می طلبید. او در این تور حدود 270 مبارزه انجام داد که تمامی آنها را با ناک اوت کردن حریف به پایان رساند. اویاما در سال ۱۹۵۳ دوجوی شخصی و در سال ۱۹۶۰ هومبو دوجوی مرکزی خود را در توکیو افتتاح و نام کیوکوشین را برای هنرش برگزید.
به این ترتیب با موفقیت هایی که اویاما کسب می کرد سبک او خیلی سریع در دنیا به شهرت رسید و سازمان او به یکی از بزرگترین سازمان های دنیای هنرهای رزمی تبدیل شد. اویاما توانست روح واقعی کاراته را به مردم دنیا نشان دهد و یاد و خاطره اسطوره های هنرهای رزمی قدیمی را زنده کند. اخلاق خوب او در کنار مهارت های خارق العاده ای که داشت موجب جذب افراد زیادی به کاراته شد. او بر این اعتقاد بود که که یک کاراته کا، نه صرفا یک مبارز که با تمرینات کاراته باید به یک فرد مفید و سازنده برای خانواده و جامعه اش تبدیل شود.
اویاما توانست در طول حیات خود جنبه هایی از هنرهای رزمی را که در آن زمان فقط از آن حرف می زدند به نمایش بگذارد. علاوه بر این، اویاما کتاب های زیادی را نوشت و بسیاری از آنها به عنوان مرجع کاراته شناخته شدند. اویاما کسی است که نه تنها کاراته بلکه دنیای هنرهای رزمی به او مدیون است. اویاما در سال 1994 میلادی به علت بیماری ذات الریه در ژاپن فوت کرد و موجب شد که جامعه هنرهای رزمی یکی از با ارزش ترین اعضایش را از دست بدهد. کسی که ممکن است هرگز جایگزینی مثل او پیدا نشود.
یکی از آرزوهای اویاما این بود که ماهیت واقعی کاراته را به عنوان یک هنر رزمی به دنیا بشناساند و می توان گفت امروزه این آرزوی او برآورده شده است.