سبد خرید (۰) کالا
جمع کل: ۰ تومان

تاثیر ماساژ بر روی بدن

تاثیر ماساژ بر روی بدن
تاریخ ارسال:۱۳۹۵/۸/۱۵ بازدید کنندگان:۲۲۵۵ نویسنده:سامان موسوی

ماساژ دارای مزایای زیادی بخصوص برای انجام ورزش می باشد. در این مقاله از سایت ژیار آنلاین قصد داریم به برسی تاثیرات فیزیولوژیکی ماساژ بر روی بدن بپردازیم.


تاثیر ماساژ بر روی پوست

ماساژ باعث می شود که گردش خون افزایش یافته و همچنین مجراهایی که با چربی گرفته شده اند نیز باز شوند. علاوه براین ماساژ باعث می شود که تنفس پوستی نیز بهبود یافته،  پوست گرم شده و به همین سبب خاصیت الاستیکی و ارتجاعی پوست افزایش یافته و در نتیجه باعث کاهش درد ناشی از کشیدگی پوست هم شده و نهایتا اینکه کمک به دفع سریعتر مواد زاید متابولیکی و از بین رفتن چسبندگیهای مزمن می شود.


تاثیر ماساژ بر روی گردش خون

همانطور که در بالا اشاره کردیم ماساژ منجر به افزایش جریان خون می شود به همین دلیل اکسیژن بیشتری به اندام ها خواهد رسید. همچنین در هنگام انجام دادن ماساژ روی مویرگها و عروق خونی فشار وارد می شود و همین فشار باعث کمک به برگشت مواد و خون از عضلات به سمت قلب می شود و در نتیجه از توقف مواد زاید همراه با خون و لنف جلوگیری بعمل می آید. از طرف دیگر در اثر فشاری که بر روی بافت ها وارد می شود میزان خونی که بین بافتها مبادله می شود افزایش می یابد


تاثیر ماساژ بر روی عضلات

ماساژ بر روی عضلات بدن نیز تاثیر مثبت می گذارد. نحوه تاثیر آن بدین گونه است که منجر به بهبود ویژگی ارتجاعی تارهای عضلانی می شود، همچنین ماساژ به انقیاض عضلات کمک کرده و منجر به کاهش آتروفی عضلات می شود. همچنین ماساژ موجب بهبود جریان اکسیداسیون و احیاء و نیز بهبود عملکرد جذب مواد غذایی در فیبرهای عضلانی می شود و نیز موجب تجدید قوای تحلیل رفته ناشی از خستگی عضلات می شود. در مجموع ماساژ در بدست آوردن توان از دست رفته عضلات خسته کمک مؤثری می کند و عضلات را به حالت استراحت بر می گرداند


تاثیر ماساژ بر روی درد

یکی از دلایل مهمی که افراد به ماساژ روی می آورند تاثیر آن بر روی کاهش درد می باشد، زیرا ماساژ از یک سو با برطرف کردن مواد زاید در بافت ها منجر به کاهش درد و ناراحتی شده و از سوی دیگر منجر به بالا رفتن آستانه درد گیرنده های عصبی می شود زیرا اگر حرکات ماساژ را به صورت ملایم شروع کنید و به مرور به شدت آن اضافه کنیم حساسیت گیرنده های درد کاهش یافته و در نتیجه آستانه درد بالا می رود.


 تاثیر ماساژ بر روی روح و روان

وجود استرس و هیجانات ناشی از زندگی روزمره امری طبیعی است. عضلات سفت و خسته می شوند، به همین دلیل می توانید با رفتن به محلی ساکت و انجام ماساژ ملایم از وجود این استرس ها خلاص شده و به آرامش روحی برسید. همچنین چنانچه درد و ناراحتی فرد متعاقب حرکات ماساژ بر طرف گردد تأثیر بسیار مهمی از نظر روحی و روانی به جا می گذارد.
بر اساس پژوهش های انجام شده ماساژ می تواند برای رفع بسیاری از دردها بکار رود. از جمله می تواند برای درمان کمردردهای مزمن بسیار مؤثرتر از سایر روشهای درمانی در طب جایگزین و مکمل باشد. این روش همچنین در سردردهای شدید پس از ضربه های روحی تکاندهنده مؤثرتر از روشهای درمانی رایج است ماساژ دادن، مغز را به تولید آندروفین تحریک می کند و اعتماد به نفس بیماران را با تشویق آنها برای مقابله مؤثر با درد افزایش می دهد.


 انجام ماساژ قبل و بعد از تمرینهای ورزشی خطر صدمات و آسیب های حین ورزش را کاهش می دهد و بازسازی و احیای عضلات خسته را تسریع می کند. یک ماساژ می تواند فشارهای عصبی و عضلانی را کم و نشاط زندگی را در شما تقویت کند. ماساژ یک روش درمانی است و بسیاری از مشکلات روزمره جسمی و روانی از این طریق تسکین می یابد.

برچسپ ها :
استرس آموزش ماساژ ماساژ بدن
پست های مشابه
ارسال نظر
Captcha