اگر شما به یک ماده یا سبک زندگی معتاد هستید و می خواهید از شر آن خلاص شوید هنرهای رزمی می تواند کمک خوبی برای این کار باشد. همه ما در یک مقطع از زندگی مان مجبور شده ایم با اعتیاد نبرد کنیم. نوع اعتیاد ممکن است بی خطر باشد مانند اعتیاد به بازی های ویدیویی با خوردن ناخن و شاید شدیدتر باشد مانند اعتیاد به الکل و مواد مخدر.
هنگام انجام مرحله اول برای ترک عیب خود ممکن است کسل و شکست خورده به نظر برسید و احتمال بازگشت را بیشتر می کند. برای جلوگیری از این اتفاق، پزشکان و دوستان به دنبال یافتن فعالیت های سازنده برای تقویت ذهن و ایجاد حواص پرتی از اعتیاد شما هستند. استفاده از ورزش های رزمی به عنوان یک روش درمانی می تواند در این زمینه سازنده باشد. این به معنای برانگیختن عصبانیت علیه خود و دیگران نیست، بلکه به شما می آموزد که در مورد خود و نحوه دفاع از دیگران و از همه مهمتر در برابر خود از آن استفاده کنید.
این نحوه درمان برای همه مناسب نیست، اگرچه دائما نتایج مثبتی نشان داده می شود اما بعضی از افراد نمی توانند از آن استفاده کنند. با هنرهای رزمی درونگرایی بیشتر می شود. شما از صحبت کردن در مورد خود در مقابل دهها نفر پرهیز می کنید و بیشتر به خودتان توجه می کنید تا خود درمانی کنید.
برای شکست اعتیاد داشتن نظم و انضباط بسیار ضروری است. برای جلوگیری از بازگشت، باید ذکاوت داشته و مصمم باشید. خوشبختانه هنرهای رزمی هر دو مورد را به عنوان یک استاندارد آموزش می دهد. خواه
کاراته ، جودو ،
موی تای و یا جوجیتسوی برزیلی باشد نظم ا وانضباط یک اساس برای همه آنها است. برای اینکه به خوبی در ورزش های رزمی عمل کنید باید ذکاوت شدیدی داشته باشید و این مهارت ها به شما در موفقیت در همه ابعاد زندگی ازجمله اعتیاد و بهبودی کمک می کنند.
هنرهای رزمی همچنین به رفع بی خوصلگی و بهبود سلامتی کمک می کند. دو موردی که بسیاری از مطالعات بالینی نشان می دهد واقعا در غلبه بر اعتیادها، بویژه اعتیاد به مواد مخدر موثر هستند. هنرهای رزمی همچنین به بهبود اعتماد به نفس و ایجاد آگاهی کمک می کنند و راههایی را برای دیدار با طیفی از افراد مثبت باز می کنند، برخی از آنها ممکن است داستان اعتیاد خود در گذشته را نیز برای شما بیان کنند.
شاید مشهورترین سلبریتی که در ورزش های رزمی برای غلبه بر اعتیاد آموزش دیده است "رابرت وانی جونیر" (Robert Downey Jr) باشد. او هفته ای 6 بار در رشته وینگ چون با مربی خود "اریک اورام" (Eric Oram) که در مورد نقش هنرهای رزمی برای ترک اعتیاد تحقیق می کرد مشغول تمرین شد. هنرهای رزمی به رابرت جونیر کمک کرد تا بتواند جسم و روح خود را بازیابی کرده و بر اعتیاد خود غلبه کند. او در مصاحبه ای گفت: " من نمی توانم که چه میزان هنرهای رزمی بر توانایی من برای متمرکز ماندن در روند ترک اعتیاد کمک کرد. اکنون از جایی با فروتنی و قدرت بیرون آمده ام".
وینگ چون یکی از بهترین هنرهای رزمی است که طبق نظر بسیاری از رزمی کاران و متخصصان برای ترک اعتیاد مناسب است. وینگ چون بر تاکتیک های پرخاشگرانه و آموزش واقع گرایانه تاکید می کند. این کارآموزان خود را در زمینه های دفاع از خود ، محافظت از خود ، مبارزه و مهارت های مبارزه و همچنین مهارت دفاع از دیگران تقویت می کنند. وینگ چون یک سیستم علمی و عملی است که می تواند از انواع خشونت ها و حملات جلوگیری کند.
سایر افراد مشهوری که از هنرهای رزمی برای کمک به ترک اعتیاد خود کمک گرفته اند عبارتنداز: اد اوانیل ، فورست ویتاکر ، گای ریچی ، کورتنی کاکس و جنیفر آنیستون.