سبد خرید (۰) کالا
جمع کل: ۰ تومان

اثرات منفی ورزش های سنگین

اثرات منفی ورزش های سنگین
تاریخ ارسال:۱۳۹۵/۱۰/۱۹ بازدید کنندگان:۴۱۵۶ نویسنده:سامان موسوی


همه می دانید که انجام فعالیت های ورزشی برای جسم و روح انسان مفید می باشد، اما در عین حال انجام دادن آنها به صورت سنگین می تواند آسیب هایی را به بدن وارد کند. ورزش‌هایی مانند بسکتبال، فوتبال، والیبال و همه ورزش‌هایی که فعالیت‌های زیادی دارند، ... تعادل کلید اصلی بهره گرفتن از مزایای جسمی و روانی ورزش است.


انجام ورزش های سنگین باعث می شود که سیستم ایمنی بدن ضعیف شود

همانطور که می دانید وظیفه سیستم ایمنی بدن مراقبت از ما در مقابل میکروب های بیماری زا می باشد. عملکرد این سیستم می تواند تحت تاثیر عواملی همچون شرایط ژنتیکی، محیط زیست، سطح استرس، رژیم غذایی، میزان خواب، سن و میزان فعالیت‌های فیزیکی اشاره کرد. رفتارهای قابل کنترل زیادی از جمله میزان وابستگی به مواد شیمیایی (نظیر استعمال دخانیات، مشروبات الکلی و مواد مخدر) نیز در عملکرد سیستم‌ ایمنی بدن تاثیر داشته و آن را تضعیف می‌کنند.


ورزش های سنگین صفرای موجود در خون را بالا می برند

ورزش هایی همچون بسکتبال، فوتبال و والیبال جزء ورزش هایی هستند که نیازمند فعالیت زیادی بوده و در نتیجه صفرا زا هستند و موجب افزایش صفرای خون می شوند. به همین دلیل افرادی که دارای طبعی گرم وخشک(صفراوی)‌هستند نباید اینگونه ورزش‌ها را انجام دهند. افراد صفراوی از اینگونه ورزش‌ها پرهیز کنند به دلیل اینکه این ورزش‌ها موجب بروز سردرد، ریزش مو، پرخاشگری و عود میگرن می‌شود.
افرادی که صفراوی هستند انجام دادن فعالیت های ورزشی همچون پیاده روی و یوگا مناسب است. این افراد قبل از ورزش باید از آب میوه‌هایی با طبع سرد و خنک مانند آب انار استفاده کنند تا صفرای بدن آنها کاهش پیدا کند و ورزش آنها را اذیت نکند.  ورزش‌های فکری مانند شطرنج برای افراد سوداوی مفید است اگر چه سوداوی‌ها دارای طبیعتی سرد و خشک هستند ورزش‌های مانند پیاده‌روی تند را می‌توانند انجام دهند ولی از انجام ورزش‌های سنگین پرهیز کنند.


تاثیر ورزش های سنگین بر روی ناراحتی های قلبی

کسانی که به انجام ورزش های استقامتی مشغول هستند شانس قرار دادن خود در آستانه نارسایی های قلبی را افزایش می دهند. این موضوع ناشی از استهلاک فیزیکی ناشی از انجام سال‌ها تمرین سخت بدنی است که ظاهرا ماهیچه قلب را ضعیف می‌کند و ورزشکار را در معرض ابتلا به یک مشکل نادر اما بالقوه کشنده به نام بی‌نظمی بطنی قرار می‌دهد. تنش‌های فیزیکی ناشی از انجام ورزش‌های استقامتی شدید و در سطح بالا می‌تواند به بطن راست قلب صدمه بزند و ریتم و ضربان عادی قلب را بر هم زند.


به جای ورزش های سنگین چکار کنیم؟

بهتر است که به جای انجام دادن ورزش های سنگین به فعالیت های سبکی مانند راه رفتن و ایستادن بپردازید که در برابر با ورزش های سنگین به یک میزان کالری مصرف می کنند و در عین حال در حفظ سلامت فرد موثر بوده و به طور محسوسی کلسترول و چربی خون را کاهش می دهند.

 

برچسپ ها :
آمادگی جسمانی بدن سازی والیبال ورزش
پست های مشابه

نظرات کاربران

سی در تاریخ ۱۳۹۷/۵/۳۰ [۹:۱۰:۱۴ AM]

سلام اون جسم و روانه نه روح ( اثبات هنوز نشده)

ارسال نظر
Captcha