سبد خرید (۰) کالا
جمع کل: ۰ تومان

نگاهی به طناب زدن

نگاهی به طناب زدن
تاریخ ارسال:۱۳۹۶/۲/۶ بازدید کنندگان:۱۷۶۶ نویسنده:سامان موسوی

 

طناب زدن راهی عالی برای سوزاندن چربی های اضافی بدن می باشد. بر اساس تحقیقاتی که در این زمینه صورت گرفته است مشخص شده که هر ساعت طناب زدن برابر سوزاندن 570 کالری می باشد. جالب است بدانید که طناب زدن به رشته ای ورزشی تبدیل شده و اکنون دارای فدراسیونی جهانی می باشد.


به طور متوسط هر دقیقه طناب زدن برابر با 10 تا 12 کالری می باشد که معادل ورزش دو با سرعتی حدود 10 کیلومتر می باشد. البته بهتر است بدانید که بهترین کار برای لاغر شدن محدود کردن مواد غذایی مصرفی می  باشد و ورزش کردن به عنوان یک مکمل همراه آن پیشنهاد می شود.
 طناب زدن موجب می شود که ظرفیت قلبی تنفسی بیشتر شده به علت اینکه بر روی استخوان های اندام تحتانی تاثیرگذار است خاصیت ضد پوکی استخوان داشته وهمچنین باعث تقویت تاندونها نیز خواهد شد. اکثر کسانی که با مشکلات پزشکی ناشی از بی تحرکی مواجه هستند می توانند این مشکل را به وسیله طناب زدن رفع و یا از بوجود آمدن آن پیشگیری کنند.
البته لازم است کسانی که دارای مشکلات ارتوپدی هستند، زنان باردار و همچنین دارندگان پروتزهای پزشکی قبل از طناب بازی کردن با دکترشان مشورت کنند.
برنامه طناب زنی هر شخص می تواند با شخص دیگر بسته به توانایی های او متفاوت باشد. ولی بطور معمول افرادی که ورزشکار نیستند 5 دقیقه پیاده روی و 1 دقیقه طناب زدن به دنبال آن مناسب است. هر کس می تواند این مجموعه را تا جایی که برایش ممکن است تکرار کند.


انتخاب نوع و طول طناب

اگر می خواهید یک طناب برای خود تهیه کنید باید قبل از هر چیزی نوع آن را مشخص کنید. طناب های موجود در بازار از جنس های مختلف پلاستیک، نایلون یا الیاف پشمی می باشد. البته طناب های پلاستیکی بهتر و سریعتر عمل کرده و به همین دلیل اکثر ورزشکاران حرفه ای مثل بوکسورهای از طناب های پلاستیکی برای طناب زدن استفاده می کنند.
برای اینکه ببینید که آیا طول طناب برای شما متناسب است یا نه یکی از پاهایتان را بر روی وسط طناب قرار دهید. در ادامه دسته های طناب را بالا بیاورید. در صورتی که دسته های طناب تا وسط قفسه سینه تان رسید آنگاه طول آن برای شما متناسب است. داشتن کفش مناسب هم یکی دیگراز نکات مهم دیگر در طناب زنی می باشد، این کفش باید کفی مناسبی بخصوص در قسمت پنجه ها داشته باشد. کفش های مخصوص بسکتبال و تنیس برای طناب زدن متناسب اند اما کفش های مخصوص دویدن امکان دارد که به پاهایتان فشار وارد کنند. به طور معمول کفش هایی برای طناب زدن متناسب هستند که دارای کفی انعطاف پذیر باشند.
پیشنهاد می کنیم که بر روی سطوح سخت همانند سنگ یا موزاییک طناب نزنید چراکه به پاها و مفاصل فشار وارد می کنند. سطوح دارای تشک ورزشی، زمین چوبی و حتی روی یک فرش جای مناسبی برای طناب زدن هستند.


نکاتی که باید در هنگام طناب زدن رعایت کنید:

-    دسته های طناب را به آرامی ولی محکم در دستان خود قرار دهید.


-    باید آرنج تان نزدیک بدن تان بوده و همچنین شانه هایتان نیز شل باشند.


-    سر زانوهای خود را مقداری خم کرده و از مچ پای خود برای تاب دادن طناب در قوسی ملایم در بالای بدن تان استفاده کنید.


-    به یاد داشته باشید که هنگام طناب زدن باید سر و پشت تان را مستقیم نگه دارید و پشت خود را به جلو خم نکنید.


-    طناب را باید با حرکات مچ تان بچرخانید نه یازویتان.


-    سر و گردتان را راست و به طرف جلو نگه داشته و تلاش کنید که چشم هایتان به نقطه مقابل تان متمرکز شود.


-    سعی کنید با بینی خود تنفس کنید نه دهان تان.


-    پرش شما نباید زیاد از حد باشد زیرا ممکن است که به زانوها و قوزک پایتان فشار وارد شود.


-    باید بدانید که طناب زدن می تواند سرعت ضربان قلب تان را به میزان قابل توجهی بالا ببرد، به همین جهت پیشنهاد می کنیم که قبل از شروع طناب زدن با یک برنامه ورزشی با دکتر خود مشورت کنید.

 

برچسپ ها :
آمادگی جسمانی طناب بازی
پست های مشابه
ارسال نظر
Captcha