سبد خرید (۰) کالا
جمع کل: ۰ تومان

چرا یوگا می تواند هنرهای رزمی شما را بهبود بخشد؟

چرا یوگا می تواند هنرهای رزمی شما را بهبود بخشد؟
تاریخ ارسال:۱۳۹۸/۳/۲۸ بازدید کنندگان:۱۸۲۹ نویسنده:سامان موسوی

 

 
یوگا و هنرهای رزمی، ظاهرا کاملا با هم متفاوت هستند، یکی به معنی صلح و آرامش است و دیگری به معنای مبارزه و نبرد. ممکن است در نگاه اول هیچ ارتباطی بین یوگا و هنرهای رزمی دیده نشود، اما کارشناسان ثابت کرده اند که تمرین یوگا برای آموزش هنرهای رزمی تان بسیار مفید است و نتایج شگفت انگیزی در پی دارد. در این مقاله به برسی 5 تاثیر یوگا بر روی هنرهای رزمی خواهیم پرداخت.


1- یوگا انعطاف پذیری شما را بالا می برد

بسیاری از جنبه های یوگا این هستند که به تمرین کنندگان خود کمک می کند تا قابلیت انعطاف پذیری، کشش بهتر و انجام حرکات بیشتری داشته باشند. انعطاف پذیری نه تنها به رزمی کار کمک می کند تا حرکاتی مانند ضربه به بالا تنه را به راحتی انجام دهد بلکه احتمال آسیب دیدگی رزمی کار به دلیل کشیدگی عضلات را به میزان زیادی کاهش می دهد.


2- یوگا تعادل شما را بهبود می دهد

با نگاه به بعضی از حرکات یوگا مانند Natarajasana یا Lord of the Dance مشاهده خواهید کرد که تا چه حد یوگا می تواند به افزایش تعادل کمک کند. تعادل در تمامی جنبه های هنرهای رزمی بخصوص در کارهای پایه و موقعیت های ایستادن بسیار مفید است.


3- یوگا قدرت هسته را افزایش می دهد

انجام کلاس یوگا باعث می شود که استرس عضلانی کاهش یابد و شخص بتواند در برابر ضربات قوی دوام آورده و در عین حال قدرت و توانایی او نیز افزایش پیدا کند.


4- یوگا باعث تقویت استقامت می شود

یوگا می تواند به استقامت عضلانی، فیزیکی و ذهنی منجر شود. دلیل آن نیز انجام تمرینات مربوط به تنفس، تمرکز ذهنی و افزایش گردش خون می باشد. بدون شک سخت تر شدن هر دو جنبه باعث می شود که تبدیل به یک رزمی کار بهتر شوید.


5- یوگا می تواند روند ریکاوری رزمی کاران را سریع تر کند

تمرین یوگا می تواند کنترل عضلات را بهبود بخشد که خود منجر به کاهش آسیب می شود. انجام یوگا بعد از یک کلاس هنرهای رزمی ممکن است عضلات را آرام کرده و به روند درمان کمک کند.

این ها بعضی از جنبه های فیزیکی یوگا بودند که بطور فیزیکی و مستقیم می توانند بر هنرهای رزمی شما تاثیر مثبت داشته باشند. هر چند که در این مقاله مزایای ذهنی یوگا برای هنرهای رزمی  را ذکر نکردیم.

نظر شما چیست؟ آیا شما این دو را با هم انجام داده اید؟ به غیر از مزایای گفته شده در این مقاله چه مزیت دیگری برای اینکار می بینید یا تجربه کرده اید؟
 

برچسپ ها :
آموزش یوگا یوگا
پست های مشابه
ارسال نظر
Captcha