سبد خرید (۰) کالا
جمع کل: ۰ تومان

5 دلیل تقویت مغز در ورزش های رزمی

5 دلیل تقویت مغز در ورزش های رزمی
تاریخ ارسال:۱۳۹۸/۷/۳۰ بازدید کنندگان:۱۹۷۴ نویسنده:سامان موسوی

 

 

همه ما می دانیم که ورزش کردن فواید زیادی دارد، ازجمله بهبود آمادگی جسمانی و قدرت. اما در مورد اثرات انواع خاصی از ورزش ها چه می دانیم؟ به عنوان مثال محققان قبلا نشان داده اند که دویدن می تواند امید به زندگی را افزایش دهد و یا یوگا می تواند شما را خوشحال تر کند. با این حال، یک فعالیت وجود دارد که فراتر از افزایش سلامت جسمی و روحی است، هنرهای رزمی می توانند توانایی های مغز را نیز تقویت کنند. در ادامه به ارائه 5 دلیل می پردازیم که نشان می دهند هنرهای مغزی چطور می توانند مغز را تقویت کنند.


بهبود توجه

محققان می گویند که از طریق آموزش توجه (AT) و آموزش حالت توجه (AST) دو راه برای بهبود توجه وجود دارد. AT مبتنی بر یک مهارت خاص و بهتر شدن در آن مهارت است، برای مثال استفاده از بازی های ویدیویی برای آموزش مغز. از طرف دیگر AST در مورد ورود یک ذهنیت خاص است که امکان تمرکز قوی تری را فراهم می کند، این کار می تواند با استفاده از ورزش هایی مانند مدیتیشن یا یوگا انجام شود.
مشخص شده است که هنرهای رزمی نوعی AST هستند و تحقیقات اخیر ارتباط بین تمرین و هوشیاری را نشان می دهد. با طرح این ایده، مطالعه دیگری نشان داده است که تمرین هنرهای رزمی بویژه کاراته، با عملکرد بهتر با یک کار تقسیم شده مرتبط است. این وظیفه ای است که در آن فرد باید دو قاعده را در ذهن خود نگه دارد و بر اساس اینکه آیا آنها شنوایی یا تصویری هستند ، به سیگنال ها پاسخ دهد.


کاهش پرخاشگری

در یک مطالعه آمریکایی، کودکان 8 تا 11 ساله به آموزش هنرهای رزمی که بر احترام بر افراد دیگر و دفاع از خود به عنوان بخشی از برنامه ضد زورگویی متمرکز بود پرداختند. به کودکان یاد داده می شود که چگونه در شرایط سخت، سطح کنترلی خود را حفظ کنند. محققان دریافته اند که تمرینات ورزش های رزمی باعث کاهش سطح رفتارهای پرخاشگرانه در پسران می شود و افرادی که تا قبل از این آموزش به آزار و اذیت دیگران می پرداختند اکنون آرام هستند. در این تحقیقات تغییرات مهمی در رفتار دختران مشاهده نشد، زیرا آنها قبل از آموزش هم میزان پرخاشگری فیزیکی بسیار کمتری نسبت به پسران داشتند.
جالب اینجاست که این اثر ضد پرخاشگری محدود به کودکان خردسال نیست. در تحقیق متفاوت، دو نوجوانی که هنرهای رزمی را نیز تجربه می کنند میزان پرخاشگری جسمی و کلامی و همچنین خصومت کمتری داشته اند.


مدیریت استرس بیشتر

 برخی از انواع هنرهای رزمی مانند تای چی تاکید زیادی بر روی کنترل نفس و مراقبه دارند. این موارد در یک مطالعه با کاهش سطح استرس و همچنین توانایی بهتر مدیریت در نوجوانان به اثبات رسید. همچنین تاثیراتی در افراد مسن نیز یافت شد، 330 نفر از شرکت کنندگان در این تحقیق میانگین سنی 73 سال داشتند. حرکات نرم تای چی آن را تبدیل به یک ورزش ایده آل برای افراد مسن کرده است.


بالا بردن تندرستی عاطفی

از آنجا که چندین دانشمند به دنبال ارتباط بین روابط احساسی و سلامت جسمی هستند توجه به این نکته ضروری است که نشان می دهد هنرهای رزمی به منظور بهبود روحیه عاطفی فرد نیز بسیار موثر هستند. در مطالعات فوق، از 45 بزرگسال مسن (67-93 سال) خواسته شد تا به مدت 3 تا 6 ماه در تمرینات کاراته شرکت کنند. بزرگسالان مسن در آموزش کاراته نسبت به هر دو گروه میزان افسردگی کمتری را نشان دادند (شاید به دلیل جنبه های مراقبه بودن آن است). همچنین گزارش داده شده است که این افراد مسن سطح بالاتری از عزت نفس را در خود نشان دادند.


بهبود حافظه

محققان ایتالیایی پس از مقایسه گروهی که کاراته تمرین می کنند و گروهی که هیچ هنررزمی را انجام نمی دهند دریافتند افرادی که در کاراته مشغول به فعالیت بودند حافظه بهبود یافته بهتری دارند. آنها از آزمایشی استفاده کردند که شامل فراخوان و تکرار یکسری اعداد هم به صورت صحیح و هم به صورت وارونه بود، این آزمایش تا زمانیکه فرد با مشکل مواجه نمی شد و کم نمی آورد ادامه پیدا می کرد. گروه کاراته نسبت به گروه دیگر عملکرد بسیار بهتری داشتند، به این معنی که آنها می توانستند اعداد بسیار طولانی تری را به یاد بیاورند.

 

برچسپ ها :
آموزش هنرهای رزمی مدیتیشن مزایای سلامتی
پست های مشابه
ارسال نظر
Captcha